PSV kiest voor nieuwe transferstrategie: Geen vervanger, later mogelijk wél
Cocu geeft inkijkje

PSV kiest voor nieuwe transferstrategie: "Geen vervanger, later mogelijk wél"

29-06-2015 14:42
3

Phillip Cocu gaf maandagmiddag zijn eerste persconferentie van het seizoen. De trainer van PSV lichtte meteen een tipje van de sluier op over de transferplannen.

De Eindhovense club weekte afgelopen vrijdag Nicolas Isimat-Mirin definitief los bij AS Monaco en hoopte ook op Karim Rekik. De verdediger, die de afgelopen twee jaar werd gehuurd van Manchester City, heeft echter zijn zinnen gezet op een avontuur in het buitenland.

Wedden

Meer odds

Dat betekent dat PSV zich voorlopig koest houdt. "Voor Rekik komt voorlopig geen vervanger", liet Cocu volgens het Eindhovens Dagblad weten in het Philips Stadion. De trainer gaat in de eerste fase van de voorbereiding een aantal jonge verdedigers de kans geven.

Hjörtur Hermannsson, Jordy de Wijs en Suently Alberto mogen zich de komende weken bewijzen. Cocu laat het van de ontwikkeling van het talentvolle trio afhangen of PSV alsnog de transfermarkt opgaat. "Later in de voorbereiding doen we het mogelijk wél", besloot de coach, die zich liet 'ontglippen' dat PSV het winnen de landstitel als doelstelling heeft voor volgend seizoen.