Vertrokken Ajacied gepresenteerd aan pers: Ik ben een goede verdediger
"Daar hou ik van"

Vertrokken Ajacied gepresenteerd aan pers: "Ik ben een goede verdediger"

29-06-2015 19:42
1

Niklas Moisander is maandag officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Sampdoria. De Italianen nemen de verdediger transfervrij over van Ajax.

De 29-jarige Moisander had een aflopend contract in Amsterdam en gaf in januari van dit jaar al zijn jawoord aan Sampdoria. "Ik ben heel blij om hier te zijn. De Serie A is een belangrijke competitie, met veel grote clubs en geweldige spelers", zei hij maandag bij de perspresentatie in Genua.

Wedden

Meer odds

"En Sampdoria is natuurlijk een ambitieuze club", vervolgde Moisander. "We hebben een ambitieuze en fanatieke president (de excentrieke Massimo Ferrero, red.), daar hou ik van. Ik verwacht dat we het goed gaan doen in de Europa League, omdat zulke competities naast de Serie A ook belangrijk zijn."

Tot slot werd de oud-aanvoerder van Ajax gevraagd zichzelf te introduceren aan de fans van Sampdoria, dat afgelopen seizoen op de zevende plek eindigde. "Ik ben een goede verdediger, kan een wedstrijd lezen en hou me staande in verdedigende situaties. En ik heb natuurlijk veel ervaring."