De Boer eist pijngrens van 'professionals': Dit jaar kampioen worden
"Dat gaat ons lukken"

De Boer eist pijngrens van 'professionals': "Dit jaar kampioen worden"

29-06-2015 20:47
7

Ajax is maandag begonnen aan het trainingskamp in het Oostenrijkse Neustift. Thulani Serero was er voor het eerst weer bij en kreeg te horen dat hij de pijngrens moet opzoeken.

Die boodschap had Frank de Boer bij aanvang van de eerste training. Serero heeft er zin in. "Ik heb niet heel lang vakantie gehad. In totaal ben ik twee weken vrij geweest. Ik heb wat tijd met familie en vrienden doorgebracht. Daar heb ik erg van genoten", vertelt hij op de Ajax-website.

"Het was voor mij ook lang genoeg. Ik houd van voetbal en dat doe ik het liefste de hele dag, dus ik vind het niet erg om weer te beginnen", vervolgt Serero. "De meeste spelers houden niet van de voorbereiding. Het is ook niet mijn favoriete gedeelte van het seizoen. Ik vind het natuurlijk ook leuker om wedstrijden te spelen. Maar het is nodig hè?"

Ajax heeft een maand om zich klaar te stomen voor de start van het seizoen, dat begint met een cruciaal tweeluik in de voorronde van de Champions League. "Dat gaat ons lukken, want we zijn professionals. Mijn doel is om met Ajax het hoofdtoernooi van de Champions League weer te halen en om dit jaar kampioen te worden."