'Utrecht hoopt Heerenveen op laatste moment om de tuin te leiden met back'
Linksback heeft twee opties

'Utrecht hoopt Heerenveen op laatste moment om de tuin te leiden met back'

29-06-2015 21:48
1

FC Utrecht is niet van plan zich te laten wegzetten in de strijd om Caner Cavlan. De linksback van De Graafschap lijkt op weg naar sc Heerenveen.

Dat is echter geen vanzelfsprekendheid, meldt het Algemeen Dagblad maandagavond. De strijd is nog altijd volop gaande, met nog twee clubs in de race: Utrecht en Heerenveen. De nummer elf en zeven van het afgelopen Eredivisie-seizoen moeten uitmaken wie komend seizoen de beschikking krijgt over Cavlan.

De jonge verdediger, die werd opgeleid als aanvallende middenvelder, wordt al langer gelinkt aan een vertrek bij De Graafschap. AZ had aanvankelijk de beste papieren, maar Heerenveen leek na een geslaagd bod van 300.000 euro als winnaar uit de bus te komen. Mogelijk gaat Utrecht daar nog overheen.

Het is niet bekend wat de voorkeur van Cavlan is. Het product van de Doetinchemse jeugdopleiding maakte afgelopen seizoen veel indruk in de Jupiler League en had een groot aandeel in de promotie van De Graafschap, dat in de finale tot twee keer toe te sterk was voor Go Ahead Eagles.