Koeman neemt bod van Van Gaal nog niet 'serieus', hoop op Alderweireld
Nederlandse manager reageert

Koeman neemt bod van Van Gaal nog niet 'serieus', hoop op Alderweireld

29-06-2015 22:39
1

De naam van Southampton valt voortdurend in het Engelse geruchtencircuit, maar tot op heden heeft Ronald Koeman nog geen enkele grote naam zien vertrekken. Ook Morgan Schneiderlin speelt nog op St. Mary's.

Na de interesse van Tottenham Hotspur en Arsenal zou nu Manchester United hardhandig aan de deur schudden. Koeman weet echter van niets. "Ja, ik heb wel wat twijfels over een aantal spelers", erkent de manager, "maar ik tast verder in het duister. Het is niet zo dat we al een serieus bod van Manchester United binnen hebben gekregen."

De Nederlandse manager heeft naar eigen zeggen ook genoeg reden om te twijfelen aan Toby Alderweireld. De Belgische verdediger is het lijdend voorwerp in een ingewikkeld steekspel, met Atlético Madrid, Chelsea en Tottenham.

"Alderweireld wil graag blijven en wij willen hem graag hier houden. Maar het is een beetje ingewikkeld allemaal, met Atlético", zegt Koeman over de 26-jarige verdediger, die ook zou neigen naar Tottenham. "Ik heb desondanks goede hoop dat hij hier blijft."