Vertrokken PSV'er duikt op bij NEC en traint onder oude bekenden
NEC neemt aanvaller op proef

Vertrokken PSV'er duikt op bij NEC en traint onder oude bekenden

30-06-2015 08:15

Mohamed Rayhi heeft mogelijk een nieuwe club gevonden. De aanvaller, die transfervrij vertrekt bij PSV, gaat op proef meedraaien bij NEC Nijmegen. Daar komt hij een oude bekende tegen in trainer Ernest Faber.

Faber was tot voor kort de assistent-trainer van Phillip Cocu bij PSV en kent Rayhi dan ook als geen ander. De twintigjarige aanvaller traint vanaf dinsdag mee met NEC in de hoop een contract af te dwingen in Nijmegen.

Rayhi kon in een eerder stadium nog bijtekenen bij PSV, waar hij nooit een echte kans heeft gekregen. Hij speelde voor Jong PSV en raakte ook nog eens geblesseerd gedurende vorig seizoen. Daardoor kwam hij niet veel in actie.

Aan het einde van afgelopen seizoen liet Rayhi echter blijken dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt. Faber wil hem graag in actie zien bij NEC, waar ook Jefta Bresser werkt. Hij werd door Faber, die Bresser kende uit zijn periode bij PSV, als assistent gehaald. Ook Bresser kent Rayhi goed. NEC heeft zich verder versterkt met Janio Bikel van sc Heerenveen.