'Verbeek laat contract ontbinden en kan voor vervolg in Eredivisie kiezen'
Ook NAC geïnteresseerd

'Verbeek laat contract ontbinden en kan voor vervolg in Eredivisie kiezen'

30-06-2015 11:11
2

Danny Verbeek speelt mogelijk ook volgend seizoen in de Eredivisie. Excelsior hoopt de aanvaller te kunnen verleiden tot een Rotterdams avontuur, meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad heeft Verbeek zelfs al met de nieuwe coach Fons Groenendijk gesproken. Een voorstelrondje was niet nodig, eerder werkten de twee namelijk al naar tevredenheid samen bij FC Den Bosch.

De 24-jarige Verbeek verdiende in Den Bosch een transfer naar Standard Luik, waar hij de verwachtingen niet wist waar te maken. Inmiddels is zijn contract in België officieel ontbonden, waardoor hij transfervrij opgepikt kan worden. 

Naast Excelsior heeft ook het gedegradeerde NAC Breda belangstelling voor Verbeek, die daar de opvolger moet wordne van Adnane Tighadouini. Een gesprek met Robert Maaskant heeft al plaatsgevonden, er ligt nu een contractvoorstel voor twee seizoenen voor hem klaar.

Verbeek speelde tussen 2012 en 2014 ook al voor NAC. Op huurbasis kwam hij tot 53 wedstrijden en 9 doelpunten. Het afgelopen jaar speelde de linkspoot voor FC Utrecht.