Internazionale heeft beet bij krachtmens van Atlético en telt weer miljoenen neer
Ongeveer dertien miljoen voor verdediger

Internazionale heeft beet bij krachtmens van Atlético en telt weer miljoenen neer

30-06-2015 12:13
3

Internazionale let niet op een euro meer of minder in de zomerse transferperiode. Na Geoffrey Kondogbia is de Italiaanse club er ook in geslaagd Miranda los te weken.

De verdediger komt over van Atlético Madrid, waar hij de laatste jaren samen met Diego Godin de dienst uitmaakte. Het afgelopen seizoen moest hij echter steeds vaker plaatsmaken voor José Gimenez, de twintigjarige landgenoot van Godin. Inter zag daardoor zijn kans schoon.

De club uit Milaan betaalt ongeveer dertien miljoen euro voor Miranda, die later op de dinsdag zijn handtekening onder een meerjarig contract zal zetten. In de middag ondergaat hij een medische keuring, zo kondigt Inter aan. Hij werd vorige week met Brazilië uitgeschakeld in de kwartfinale van de Copa América.

Miranda is na Kondogbia (dertig miljoen) de tweede grote aankoop van Roberto Mancini, de manager die Inter weer naar de top van de Serie A moet leiden. De Champions League-finalist van 2010 eindigde afgelopen seizoen op de achtste plek in Italië, kort voor stadgenoot AC Milan.