'Castaignos hakt knoop door en sluit woensdag al aan in Duitsland'
Einde in Enschede nabij

'Castaignos hakt knoop door en sluit woensdag al aan in Duitsland'

30-06-2015 16:00
2

Luc Castaignos zet zijn loopbaan zo goed als zeker voort bij Eintracht Frankfurt. De Duitse club laat hem dinsdagmiddag een medische keuring ondergaan.

De concrete interesse van Frankfurt kwam maandag aan de oppervlakte en vervolgens ging het snel. Castaignos, die ook werd begeerd door andere clubs, stak de grens over en is er inmiddels uit: volgend seizoen speelt hij bij de nummer negen van het afgelopen Bundesliga-seizoen. Dat meldt Bild.

Het medium schrijft dat de 22-jarige 'Knipser' op dit moment medisch wordt gekeurd in Frankfurt. Castaignos sluit naar verwachting woensdag aan op de training, waar hij voor het eerst kennis zal maken met zijn nieuwe ploeggenoten.

Met de transfer komt er een einde aan woelige periode voor Castaignos in Enschede. FC Twente nam hem twee jaar geleden voor zes miljoen euro over van Internazionale, maar populair werd hij nooit. Eintracht Frankfurt betaalt naar verluidt 2,5 miljoen aan de noodlijdende Enschedeërs en dat bedrag kan oplopen aan de hand van bonussen.