Trots na transfer naar 'stabiele en rustige' club: Fantastisch, prachtige stap
"Na meerdere onderhandelingsrondes hebben we een akkoord bereikt"

Trots na transfer naar 'stabiele en rustige' club: "Fantastisch, prachtige stap"

30-06-2015 16:38

Branco van den Boomen werd dinsdagmiddag samen met Caner Cavlan gepresenteerd in Friesland. De middenvelder is de nieuwste aanwinst van sc Heerenveen.

De Friese club kwam als winnaar uit de bus voor de negentienjarige Van den Boomen, die in de belangstelling van meer clubs uit de Eredivisie stond. "Dit is fantastisch! Een prachtige stap naar een grote club in de Eredivisie", reageert hij op de website van managementbureau Forza. "Heerenveen heeft een geweldige uitstraling en een prachtig stadion. Dit is een stabiele en rustige club waar ik me weer verder kan ontwikkelen als voetballer!''

Eindhoven is trots op Van den Boomen, die in Friesland een driejarig contract tekende. "Na meerdere onderhandelingsrondes hebben we een akkoord bereikt met sc Heerenveen", aldus technisch manager Hans Smulders. "Branco wilde zelf graag op een hoger niveau spelen. Dus het is een mooie stap voor Branco en die gunnen we hem dan ook. Het is goed voor FC Eindhoven dat er weer een speler via ons de Eredivisie bereikt."