FC Twente wil zo snel mogelijk af van oud-Feyenoorder en ongekende miskoop
Doelman en aanvaller moeten weg

FC Twente wil zo snel mogelijk af van oud-Feyenoorder en ongekende miskoop

30-06-2015 18:55
3

Jerson Cabral en Daniel Fernandes mogen uitkijken naar een nieuwe club. FC Twente wil zo snel mogelijk af van de aanvaller en doelman, die een lucratief contract hebben in Enschede.

De prestaties van het duo strookt niet met hun salaris en dus zet Twente beide spelers in de etalage, melden RTV Oost en TC/Tubantia dinsdag. Cabral en Fernandes werden afgelopen seizoen al gestald bij respectievelijk Willem II en het Griekse Panthrakikos.

Cabral en Fernandes trainen sinds deze week wel mee met de selectie in Enschede, die is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is niet bekend of de buitenspeler, die eerder uitkwam voor Feyenoord, in de gaten wordt gehouden door andere clubs. De 31-jarige sluitpost hoopt op een club in Noord- of Zuid-Amerika.

Het verhaal van de Portugese doelman is vooral opvallend. Twente legde hem voor maar liefst vier jaar vast, maar kwam er al snel achter dat hij er weinig van kon. Fernandes werd vervolgens aan de ene na de andere club uitgeleend en debuteerde nooit in de hoofdmacht.