Cocu waarschuwt PSV: 'We zijn kampioen, weet dat er op ons gejaagd wordt'
Cocu waarschuwt zijn selectie

Cocu waarschuwt PSV: 'We zijn kampioen, weet dat er op ons gejaagd wordt'

30-06-2015 21:49
20

Phillip Cocu staat met PSV voor een zware taak: het prolongeren van de titel in de Eredivisie. De oefenmeester weet als geen ander dat de tegenstanders komend seizoen extra gemotiveerd zijn tegen de landskampioen.

"Weet dat er op ons gejaagd wordt", deelde Cocu zijn spelers mee in de kleedkamer, voorafgaand aan de eerste training. In het Algemeen Dagblad gaat hij verder: "wij zijn nu landskampioen en dat brengt een aantal dingen met zich mee. Eén daarvan is dat ploegen nog liever van ons willen winnen."

In het komende seizoen kan PSV echter niet meer beschikken over Memphis Depay en Karim Rekik. In een eerder stadium vertrok Depay naar Manchester United, terwijl de transfer van Rekik naar Olympique Marseille woensdag in een stroomversnelling kwam. Mogelijk vertrekt ook Georginio Wijnaldum.

Of PSV zich gaat versterken met Maxime Lestienne is nog maar de vraag. "Het is lastig. Er zijn investeerders bij betrokken en daarom is het moeilijk om in te schatten hoe het gaat lopen", zei technisch directeur Marcel Brands al tegenover het eerdergenoemde dagblad.