'Voormalig NAC-aanvaller is minstens miljoen waard, Celtic ligt op de loer'
Ciftci naar Celtic?

'Voormalig NAC-aanvaller is minstens miljoen waard, Celtic ligt op de loer'

30-06-2015 22:02

Nadir Ciftci staat mogelijk voor een fraaie transfer. De aanvaller van Dundee United, die in 2013 NAC Breda verliet, staat nadrukkelijk in de schijnwerpers bij Celtic.

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde BBC dinsdag. Vorig seizoen kwam Ciftci tot zestien doelpunten voor zijn club uit Schotland. Dat zorgde ervoor dat hij bij Celtic op de radar verscheen. Inmiddels is een eerste bod van de Schotse topclub afgewezen. Dundee United vond de geboden één miljoen euro niet genoeg.

Wedden

Meer odds

Celtic lijkt snel met nieuw bod op de proppen te moeten komen, want er liggen meer kapers op de kust voor de 23-jarige Ciftci. Middlesbrough heeft namelijk ook verregaande interesse in de aanvaller.

De kans dat Ciftci bij Dundee United blijft, is miniem. In 2016 loopt zijn contract af en mocht hij de club nog wat willen verdienen aan het vertrek, dan zal hij deze zomer verkocht moeten worden. In een eerder stadium wilde Ciftci zijn contract bovendien niet verlengen. Hij is naar eigen zeggen toe aan een nieuw avontuur.