Goede nieuws houdt aan bij FC Twente: directeur heeft hoop op 'vergeten deel'
Tukkers zoeken nog een hoofdsponsor

Goede nieuws houdt aan bij FC Twente: directeur heeft hoop op 'vergeten deel'

01-07-2015 09:03
6

Door alle transferperikelen wordt er wel eens vergeten dat FC Twente voor komend seizoen nog altijd geen hoofdsponsor heeft. Ook op dat gebied lijkt de club uit Enschede snel met goed nieuws te komen.

Dinsdag presenteerde FC Twente het nieuwe thuisshirt. Met Red is the Color keert de club terug naar de roots, met een volledig rood thuisshirt. "Vanwege de regionale uitstraling werd gekozen voor de naam FC Twente '65, spelend in een volledig rood shirt met het herkenbare steigerende Twentse Ros als logo op de borst", was de keuze voor allereerste shirt van FC Twente.

Het enige dat nog ontbreekt op het shirt is een sponsor. Daar lijken de fans zich echter geen zorgen over te hoeven maken. "Ik heb er goede hoop op dat die naam er bij de eerste competitiewedstrijd wel op staat", aldus directeur financiën Gerald van den Belt in gesprek met TC Tubantia.

Woensdag bestaat FC Twente vijftig jaar. Op die dag kwamen al bijzonder hoopgevende cijfers naar buiten: de club heeft, als Andreas Bjelland vertrekt, in relatief korte tijd elf miljoen euro weten te besparen.