Messi maakt diepe indruk, maar scoort niet in 6-1 vernedering met Argentinië
Argentijn is op weer dreef

Messi maakt diepe indruk, maar scoort niet in 6-1 vernedering met Argentinië

01-07-2015 10:21
4

Lionel Messi staat inmiddels al ruim negen uur droog in de nationale ploeg van Argentinië. Veel doet hem dat echter niet, zeker door het feit dat hij in de nacht van dinsdag op woensdag de grote uitblinker was in de halve finale van de Copa América.

Argentinië liet in Concepción geen spaan heel van Paraguay, dat met 6-1 naar huis werd gestuurd. Messi maakte grote indruk met zijn solo's en liefst drie assists, maar scoren deed hij niet. "Ik maak me niet al te veel zorgen over mijn improductiviteit. We hebben een topwedstrijd gespeeld", reageerde de 28-jarige ster na afloop.

"We hebben gedaan wat we de laatste wedstrijden ook deden, naar hetzelfde idee. De eerste doelstelling, het bereiken van de finale, hebben we nu gehaald. Het zou fantastisch zijn om de beste van Zuid-Amerika te worden."

Thuisland Chili is in de finale de tegenstander. "Hopelijk kan ik dan wel scoren, dat ik mijn doelpunten voor het belangrijkste moment heb bewaard", lacht Messi, die steun krijgt van bondscoach Gerard Martino. "Lionel heeft geen goals nodig om gelukkig te zijn. Ik ben ontzettend blij met hem."

Bekijk hieronder de beste actie van Messi in de 6-1 vernedering van Paraguay: