'AS Roma zet in op PSV-reünie en denkt aan eerste bod vijftien miljoen'
24-jarige middenvelder in beeld

'AS Roma zet in op PSV-reünie en denkt aan eerste bod vijftien miljoen'

01-07-2015 12:28
8

Georginio Wijnaldum vertrekt in de zomer bij PSV, maar welke club het wordt is de vraag. AS Roma waagt woensdag een eerste poging voor de middenvelder.

De nummer twee van de Serie A bracht nog geen bod uit, maar heeft inmiddels wel navraag gedaan bij de clubleiding van PSV. Dat meldt Gazzetta dello Sport woensdag. De belangstelling van Roma voor de aanvoerder en Oranje-international is serieus.

Wedden

Meer odds

De Italianen zouden de waarde van Wijnaldum op vijftien miljoen euro schatten, terwijl PSV zeker twintig miljoen wil. De technische staf van Roma ziet in de 24-jarige middenvelder een potentiële opvolger van Seydou Keita, die het afgelopen seizoen regelmatig in de basis stond.

In de Italiaanse hoofdstad komt Wijnaldum een hoop landgenoten tegen, mocht het daadwerkelijk tot een akkoord tussen Roma en PSV komen. Kevin Strootman staat onder contract bij de Giallorossi, terwijl Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Stefan de Vrij voor aartsrivaal SS Lazio uitkomen. Die club werd ook al gelinkt aan Wijnaldum.