Elia in dienst van Southampton

Elia moet op zoek naar nieuwe club: Hij speelt bij ons geen rol meer
Elia weg bij Werder

Elia moet op zoek naar nieuwe club: "Hij speelt bij ons geen rol meer"

01-07-2015 13:57
7

Eljero Elia is niet langer gewenst bij Werder Bremen en mag vertrekken. De flankaanvaller kon nimmer potten breken bij de Duitse club, die hem in de tweede seizoenshelft van het voorbije seizoen verhuurde aan het Southampton van Ronald Koeman.

De watervlugge buitenspeler heeft bij Werder nog een contract tot medio 2016, maar het perspectief voor Elia bij die club is verdwenen. De clubleiding heeft hem dan ook laten weten dat hij mag vertrekken.

Elia verscheen niet op de eerste training van het nieuwe seizoen en het is goed mogelijk dat hij - en Ludovic Obraniak - met het tweede elftal moeten trainen, totdat de twee een nieuwe club hebben gevonden.

Manager voetbalzaken Thomas Eichin van Werder wilde niet op de zaken vooruitlopen en hield zijn kaken op elkaar. "Ik weet al wat er met hen gaat gebeuren, maar ik ga er verder niks over zeggen", tekende Bild op. Elders liet hij wél weten dat Elia weg mag. "We proberen een oplossing te vinden. Hij speelt bij ons geen rol meer", citeerde het Algemeen Dagblad de manager.