Terugkeer van 'verloren zoon' zorgt voor ongekende taferelen rond De Kuip
Donderdag massale opkomst verwacht

Terugkeer van 'verloren zoon' zorgt voor ongekende taferelen rond De Kuip

01-07-2015 18:00
19

Feyenoord gaat anticiperen over de enorme drukte die het donderdag verwacht bij de eerste training met aanwinst Dirk Kuyt. De Rotterdamse formatie verwacht een gigantische toeloop van fans en neemt maatregelen. 

"In verband met de verwachte drukte zullen de spelers met busjes naar het trainingsveld rijden, om op die manier onveilige situaties bij het oversteken van de weg richting Varkenoord te voorkomen", schrijft de club op de eigen website. 

Afgelopen zondag waren er al talloze mensen op de been om de eerste oefensessie van Feyenoord van dichtbij te bekijken. Kuyt doet donderdag voor de eerste keer meer onder trainer Giovanni van Bronckhorst. "Wie de grootste drukte wil ontlopen, is uiteraard van harte welkom tijdens een training later in de voorbereiding, waarbij Kuyt ook aanwezig zal zijn", adviseert Feyenoord de achterban. 

De 34-jarige Kuyt stond de afgelopen jaren onder contract bij Fenerbahça en keert komend seizoen terug in De Kuip. Tussen 2003 en 2006 verwierf de aanvaller de nodige faam in Rotterdam. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen.