Gudelj: 'Van Hooijdonk suggereerde dat, maar het is onzin wat hij zegt'
Middenvelder gaat in op Lemic-uitspraken

Gudelj: 'Van Hooijdonk suggereerde dat, maar het is onzin wat hij zegt'

01-07-2015 20:32
4

Nemanja Gudelj is het niet eens met de kritiek van Pierre van Hooijdonk. De oud-spits beweerde onlangs dat er via Vlado Lemic, de zaakwaarnemer van Gudelj, veel matige spelers naar NAC Breda zijn gehaald.

Dat gebeurde in de tijd dat Nebojsa Gudelj trainer was in het Rat Verlegh Stadion. De aanwinsten kwamen volgens Van Hooijdonk vaak uit de hoek van Lemic. Nemanja Gudelj heeft de column van Van Hooijdonk in Voetbal International gelezen. "Dat heb ik meegekregen, ja", zegt de kersverse Ajacied in het weekblad.

"Ten eerste: Van Hooijdonk suggereerde ook dat we Dragi en mijn vader hebben opgedrongen aan Ajax. Dat is onzin. De clubleiding kwam zelf met dit voorstel. Wat de eerdere situatie bij NAC betreft, vind ik het jammer dat mensen oordelen zonder de feiten te kennen. Dat is wat Pierre heeft gedaan. Het klopt niet wat hij zegt", aldus Gudelj.

"Ik kan vooral oordelen over mijn eigen band met Lemic en die is zeer hecht. Vlado is niet alleen mijn zaakwaarnemer, ik zie hem als een tweede vader. Hoe anderen over onze banden met hem denken, moeten ze zelf weten", besluit de Servische krachtpatser.