Go Ahead heeft mogelijk last van 'mol' uit Almelo: 'Ik heb hem gebeld'
Trainer Hongaren belt met Almeloers

Go Ahead heeft mogelijk last van 'mol' uit Almelo: 'Ik heb hem gebeld'

01-07-2015 20:42

Thomas Doll, trainer van Ferencváros, heeft bij Nico-Jan Hoogma informatie ingewonnen over Go Ahead Eagles. De Hongaarse club neemt het donderdag in de eerste voorronde van de Europa League op tegen de Deventenaren.

De Duitse trainer van Ferencváros wil voorkomen dat hij negatief verrast wordt in Emmen. En dus pakte hij de telefoon. "Ik heb Nico-Jan Hoogma gebeld, nu werkzaam bij Heracles. Zij hebben natuurlijk onlangs nog tegen Go Ahead Eagles gespeeld", vertelt Doll op de clubsite van Go Ahead. Hij speelde met Hoogma samen bij Hamburger SV.

Wedden

Meer odds

"Hij (Hoogma, red.) bevestigde dat het team de voetballende oplossing zoekt. Het kan erg spannend worden donderdag. Vast staat is dat deze wedstrijden erg belangrijk zijn voor ons. We willen ver komen", aldus Doll, die meer onderzoek heeft gedaan naar Go Ahead. "In Heeten is mijn assistent wezen kijken, toen GA Eagles aantrad tegen het Sallands Streekteam. Natuurlijk, de uitslag was groot, maar er was goed te zien dat GA Eagles een voetballende ploeg is. Net als veel Nederlandse teams."