'Pokerspel rond Lens van start: eerste bod van oude bekende van tafel geveegd'
Aanvaller lijkt zeker te vertrekken bij Dinamo

'Pokerspel rond Lens van start: eerste bod van oude bekende van tafel geveegd'

01-07-2015 21:07
5

Dinamo Kiev is niet van plan Jeremain Lens zomaar te laten vertrekken naar Sunderland. De Oekraïense club wil goed boeren voor de aanvaller van het Nederlands elftal.

Clubpresident Igor Surkis heeft in Oekraïense media ontkend dat Sunderland dichtbij het aantrekken van Lens is. Wel bevestigt hij dat The Black Cats een bod hebben gedaan op de oud-speler van PSV. Hoe hoog het bod was, is niet bekend. Wel zegt Surkis dat het aanbod van tafel is geveegd.

Engelse media melden dat Lens ongeveer 11 miljoen euro moet kosten. Onder meer The Newcastle Chronicle meldde woensdagochtend dat beide partijen in gesprek zijn over een transfer van Lens, die eerder al aangaf graag te willen vertrekken bij Dinamo Kiev. Bij Sunderland zou hij Dick Advocaat tegenkomen, met wie hij al werkte bij AZ en PSV.

In The Newcastle Chronicle wordt een bron dichtbij Lens geciteerd die verwacht dat de transfer rond gaat komen. "De club wil hem niet kwijt, maar iedereen weet dat hij hoe dan ook gaat vertrekken. Het draait alleen om de prijs die voor hem betaald wordt. Daar wordt nu over gesproken."