Kansen op mooie transfer nemen toe: Hij wil alleen maar naar United
Verdediger staat echt open voor overgang

Kansen op mooie transfer nemen toe: "Hij wil alleen maar naar United"

01-07-2015 21:49
3

Dat Sergio Ramos openstaat voor een transfer naar Manchester United is geen spel. Volgens Ramon Calderon, oud-president van Real Madrid, wil de verdediger echt naar Old Trafford verhuizen.

In Engeland bestaat de vrees dat de flirt van Ramos met United alleen bedoeld is om een beter contract in Bernabéu te krijgen. Die suggestie kan echter de prullenbak in, aldus Calderon. "Ik weet dat Sergio de algemeen directeur heeft verteld te luisteren naar een aanbieding van Manchester United", zegt Calderon tegen de BBC.

Wedden

Meer odds

"Hij wil alleen maar naar United", vervolgt de oud-preses. "Het ziet er slecht uit voor Real en Ramos. Het gaat niet om geld, het gaat er bij Ramos om dat hij geen gevoel meer heeft bij de club Real Madrid." Manchester United heeft volgens diverse Spaanse en Engelse kranten veertig miljoen euro geboden op Ramos. De 29-jarige Spanjaard moet een van de topaankopen van The Mancunians deze zomer worden.

Als Ramos uiteindelijk niet naar Old Trafford komt, lijkt Van Gaal zich te storten op een verdediger van het Nederlands elftal