Met de dood bedreigde Arsenal-aanwinst: 'De welkomstberichten waren ongelooflijk'
Tsjech krijgt wisselende reacties na transfer

Met de dood bedreigde Arsenal-aanwinst: 'De welkomstberichten waren ongelooflijk'

01-07-2015 22:36

Petr Cech heeft roerige dagen achter de rug. De Tsjechische doelman tekende begin deze week bij Arsenal en dat leverde hem niet alleen maar mooie reacties op. Op Twitter werd hij zelfs met de dood bedreigd.

Enkele Chelsea-fans konden hun frustratie richting de doelman niet onder stoelen of banken steken en slingerden gefrustreerde tweets de wereld in. Cech werd er niet warm of koud van en genoot vooral van zijn nieuwe club. "De laatste paar dagen waren echt overweldigend", zegt hij op de clubsite van de Noord-Londenaren. "De welkomstberichten van ploeggenoten en Arsenal-fans waren echt ongelooflijk."

Wedden

Meer odds

"De reacties van mijn ex-collega's bij Chelsea en vrienden daar waren eveneens overweldigend. Ik wil ook de fans van Chelsea bedanken voor de mooie berichten die ik heb gehad", aldus Cech, die de negatieve tweets in zijn interview volledig negeert. "Ik realiseer me dat ik succes heb gehad bij Chelsea, maar ik realiseer me ook dat de welkomstberichten van de Arsenal-mensen me het gevoel geven dat ik de juiste keuze heb gemaakt."