Vitesse neemt initiatief en stelt wensenlijstje van Chelsea-spelers op
Arnhemmers zoeken naar versterking bij partner

Vitesse neemt initiatief en stelt wensenlijstje van Chelsea-spelers op

02-07-2015 00:05

Vitesse denkt deze zomer nog een aantal spelers van Chelsea te kunnen verwelkomen. De Arnhemmers halen de band met de Londenaren extra aan vanwege de zwakke financiële positie van de club.

Na Lewis Baker denkt trainer Peter Bosz meer versterking te krijgen. De tijd dat Chelsea zomaar spelers dropt in Arnhem is voorbij. Vitesse kijkt nu zelf ook goed of een speler een nuttige toevoeging aan de selectie is. "We hebben aardig in beeld wat we willen. Er komt nog één huurling en misschien wel meer. Over het aantal doe ik geen uitlatingen: er kan van alles tussenkomen", aldus Bosz tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Wij hebben in ieder geval heel duidelijk in beeld wat er voor talent bij Chelsea rondloopt", benadrukt de trainer, die blij is met de komst van Baker. Hij kan bijvoorbeeld Marko Vejinovic of de zeer waarschijnlijk vertrekkende Davy Pröpper vervangen. "Hij zal de positie op het middenveld anders invullen dan Marko of Davy", aldus Bosz. "Maar ons middenveld zal ook anders zijn. Lewis heeft minder diepgang in zijn spel dan bijvoorbeeld Davy, maar is dan weer sterk aan de bal."