'Kans op transfer neemt toe: United verlaagt vraagprijs met elf miljoen'
Clubs al weken in gesprek over transfer doelman

'Kans op transfer neemt toe: United verlaagt vraagprijs met elf miljoen'

02-07-2015 09:38
3

De transfersoap rond David De Gea nadert zijn einde. Volgens de Spaanse krant AS heeft Manchester United de vraagprijs voor de doelman laten zakken en is een deal daardoor niet ver weg meer.

De Koninklijke probeert al weken een akkoord met Manchester United te bereiken. Tot op heden vormt de vraagprijs het struikelblok. Real hikte aan tegen de 46 miljoen euro die United wil hebben voor De Gea, die nog slechts één jaar contract heeft op Old Trafford.

Aan die vraagprijs lijkt nu wat veranderd te zijn. Volgens AS is United elf miljoen gezakt en hangt er nu een prijskaartje van 35 miljoen om zijn nek. Louis van Gaal heeft er volgens de krant baat bij dat de transfer snel afgerond wordt. Dan zou hij Hugo Lloris kunnen vastleggen als vervanger en de Franse doelman kunnen meenemen naar de Verenigde Staten, waar United op trainingskamp gaat.

Anderzijds heeft United er ook belang bij dat het onderste uit de kan gehaald wordt. The Mancunians zijn immers geïnteresseerd in het overnemen van Sergio Ramos.