Rekik neemt voorschot op transfer: Voetbal is hier echt alles
PSV-verdediger staat voor transfer naar Marseille

Rekik neemt voorschot op transfer: "Voetbal is hier echt alles"

02-07-2015 11:26
5

Karim Rekik heeft zelf voor het eerst gesproken over zijn aankomende transfer naar Olympique Marseille. De oud-PSV'er kan niet wachten om aan de slag te gaan bij de Franse topclub.

Deze week werd bekend dat Marseille en Manchester City een principe-akkoord hebben bereikt, waardoor niets een transfer van Rekik naar Frankrijk nog in de weg staat. "Ik wilde graag de volgende stap maken en nog een jaar bij PSV was geen optie voor mij", legt de verdediger uit aan RMC. "Ik kon kiezen tussen Marseille en Atlético Madrid. Marseille nam echter als eerst contact met mij op en vertelde me dat ze me heel graag wilden hebben. De manier waarop mensen tegen je praten is belangrijk."

Rekik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij de Franse topclub. "Het voetbal is hier echt alles. Ik wil graag goede wedstrijden voor deze club spelen en prijzen winnen." De verdediger krijgt bij Marseille te maken met Marcelo Bielsa, een coach die in het international voetbal hoog staat aangeschreven. "Ik heb hem nog niet ontmoet, maar hoorde wel dat hij erg professioneel is. Ik denk dat ik veel kan leren van deze coach en wil hard werken om mezelf te verbeteren."