Kuyt stelt hoge doelen: 'Het was bijzonder, ik wil met Feyenoord een prijs winnen'
Aanvaller ambitieus na komst in Rotterdam

Kuyt stelt hoge doelen: 'Het was bijzonder, ik wil met Feyenoord een prijs winnen'

02-07-2015 13:14
5

Dirk Kuyt kijkt ontzettend uit naar zijn nieuwe periode als Feyenoorder. De 34-jarige aanvaller werkte donderdag voor het eerst weer een training af op Varkenoord.

Kuyt werd groots onthaald door de Feyenoord-aanhang. "Het ontvangst vanochtend op de training was heel bijzonder. Zoveel mensen, dat deed echt wat met me", citeert de clubsite Kuyt op een persconferentie. "Het geeft mij eerder vleugels dan dat het zorgt voor druk. Ik loop niet weg voor de verwachtingen."

De aanvaller heeft hoge verwachtingen van zijn terugkeer. "Ik wil met Feyenoord een prijs winnen, dat is het grote gemis van mijn eerste periode", citeert RTV Rijnmond de speler. "Hopelijk kunnen we het huidige team zoveel mogelijk bij elkaar houden. De groep barst van talent. Ik heb er alle vertrouwen in."

"Of dit mijn laatste club is? Daar ga ik vanuit, maar ik ben voorzichtig om daar iets over te zeggen. Door het verleden", besluit Kuyt, die vanochtend door zijn eigen gezin werd gevolgd bij de training. "Ook mijn kinderen vonden de training van vanochtend heel mooi om mee te maken. Ze zijn gek van Feyenoord."