Vader van 'Gareth Bale van Ajax' bevestigt onderhandelingen: 'En anders blijft-ie'
Deen moet twee miljoen kosten

Vader van 'Gareth Bale van Ajax' bevestigt onderhandelingen: 'En anders blijft-ie'

02-07-2015 18:50
12

Aston Villa is nog altijd in de race voor Nicolai Boilesen. The Daily Mail meldt donderdag dat de Premier League-club momenteel in gesprek is met de overbodige Ajacied. Kenny Boilesen, de vader van de Deen, wil dat niet bevestigen. Wel geeft hij toe dat er onderhandelingen plaats vinden. 

"Ik kan niet bevestigen welke clubs er zijn geïnteresseerd in Nicolai", citeert het Deense Ekstra Bladet hem. "Maar ik wil wél zeggen dat we momenteel aan het onderhandelen zijn. De gesprekken zijn gaande. Hij heeft nog een contract tot volgende zomer bij Ajax, als er geen mooie club voorbij komt, dan blijft hij gewoon." 

The Daily Mail schrijft overigens dat de 23-jarige Boilesen, die twee miljoen euro moest kosten, 'highly rated' is in Amsterdam en door sommigen zelfs vergeleken wordt met Gareth Bale. De Welshman werd in het begin van zijn loopbaan ook voornamelijk op de linksbackpositie geposteerd. Mogelijk heeft de krant niet vernomen dat de Amsterdammers Boilesen maar al te graag van de hand willen doen. 

Andere Britse media melden dat Aston Villa juist is afgehaakt voor de Scandinaviër. Luke Garbutt is een goedkoop alternatief. De Engelse back van Everton geldt als een grote belofte en mag komend seizoen verhuurd worden door The Toffees.