'Willem II laat oog vallen op transfervrije aanvaller met Ajax-verleden'
Aanvaller (31) heeft geen club

'Willem II laat oog vallen op transfervrije aanvaller met Ajax-verleden'

02-07-2015 21:07
1

Willem II ziet in Daniël de Ridder een versterking voor komend seizoen. De vleugelaanvaller is transfervrij, nadat zijn contract bij SC Cambuur deze zomer niet verlengd werd. 

Voetbal International meldt dat er inmiddels contact is geweest tussen De Ridder (31) en de Tilburgse club. De voormalig Ajacied speelde afgelopen seizoen veertien competitieduels namens Cambuur. Eerder was hij in de Eredivisie ook actief voor RKC Waalwijk en sc Heerenveen. 

Willem II-trainer Jurgen Streppel wilde donderdagavond tijdens een supportersbijeenkomst niet ingaan op namen. Wél heeft de oefenmeester in een eerder stadium bevestigd dat hij op zoek is naar extra vleugelaanvallers. 

Onder meer Ben Sahar en Jerson Cabral vertrokken deze zomer uit het Koning Willem II Stadion. Terrell Ondaan is bovendien zwaar geblesseerd. Willem II, met een negende plaats afgelopen seizoen een grote verrassing in de Eredivisie, speurt eveneens naar een aanvallende middenvelder. Voor die positie is Erik Falkenburg (NAC Breda) in beeld.