Glazen bol Streppel voorspelt mooie Ajax-toekomst: Denk dat hem dat gaat lukken
Back wordt komend seizoen gehuurd

Glazen bol Streppel voorspelt mooie Ajax-toekomst: "Denk dat hem dat gaat lukken"

02-07-2015 23:25
5

Jurgen Streppel acht de kans niet uitgesloten dat Ruben Ligeon dezelfde weg bewandelt als Mitchell Dijks. Dit seizoen speelt de rechtsback van Ajax op huurbasis in Tilburg. Wellicht lonkt er komend seizoen een nieuwe kans in Amsterdam. 

"Hij past prima in het spel van Willem II", vertelt Streppel in de laatste editie van Voetbal International. "Ruben is een aanvallend ingestelde back met een goede voorzet in de benen."

Wedden

Meer odds

"Als hij straks dezelfde weg bewandelt als Mitchell Dijks, betekent het dat hij het goed heeft gedaan bij ons. Ik denk dat het hem dat ook gaat lukken", aldus de oefenmeester, die afgelopen seizoen op de negende plaats eindigde met de Tricolores

Dijks kreeg vorige zomer van Ajax te horen dat hij transfervrij mocht vertrekken uit de Arena. Willem II pikte de jonge linksback op en na een uitstekend jaar in Tilburg lijfden de Amsterdammers hem onlangs weer in. Naast Ligeon werden ook Lesley de Sa en Richairo Zivkovic in die deal betrokken. Het trio wordt komend seizoen gehuurd van Ajax.