Transferhint van Kuyt: Wellicht volgen er nog een paar versterkingen...
"Ik word door de club wel goed op de hoogte gehouden van bepaalde zaken"

Transferhint van Kuyt: "Wellicht volgen er nog een paar versterkingen..."

03-07-2015 08:29
4

Dirk Kuyt is terug bij Feyenoord en heel Rotterdam mag dat weten. De routinier werd donderdag onthaald als een filmster en daar genoot hij enorm van. "Dat enthousiasme bij het legioen is geweldig."

Kuyt stond donderdag voor het eerst in negen jaar weer op het trainingsveld van Feyenoord, maar is de club in die tijd altijd op de voet blijven volgen. "Overal waar we waren, hadden we Nederlandse tv-kanalen. Ik heb alles gevolgd", zegt de Katwijker, die niet te lang wil stilstaan bij het teleurstellende slot van het afgelopen seizoen.  

"Terugkijken is zinloos. Het elftal heeft er van geleerd en de spelers zijn een jaar verder", stelt Kuyt in De Telegraaf. "Ik ben er nu bij en inmiddels is ook Marko Vejinovic aangetrokken. Wellicht volgen er nog een paar versterkingen..." Daarmee zou de aanvaller zomaar eens een tipje van de sluier kunnen oplichten. "Ik heb geen eisen gesteld, zoals ik heb gelezen. Maar ik word door de club wel goed op de hoogte gehouden van bepaalde zaken. Feyenoord heeft een selectie die in mijn ogen barst van het talent. Als we deze selectie bij elkaar kunnen houden, krijgen we echt een heel goed elftal."

 

Ondertussen in de groepsapp van Feyenoord ;)

Posted by Voetbalprimeur on Thursday, July 2, 2015