Duidelijke taal van genietende Heitinga: Dat is een goed teken voor dit seizoen
"Er is maar één doel: kampioen worden"

Duidelijke taal van genietende Heitinga: "Dat is een goed teken voor dit seizoen"

03-07-2015 08:52
17

John Heitinga is één van de spelers die zich direct laat gelden gedurende de eerste week van het nieuwe seizoen van Ajax. De teruggekeerde routinier geniet van de trainingen, waar direct volle scherpte wordt geëist.

Heitinga geeft het maximale en krijgt energie van de jonge honden om hem heen. "De onbevangenheid, de gretigheid en de manier van duels spelen, daar geniet je van", zegt hij tegen Ajax TV. "Als je die jongens in het hotel ziet, dan kijk je een beetje terug in de tijd toen je zelf bij de selectie kwam."

"De eerste indrukken zijn goed, het is een gretige groep", zo gaat de 31-jarige nestor verder. "Het zijn jonge spelers met veel talent, die bereid zijn om hard te werken. Dat is een goed teken voor dit seizoen."

Zijn eigen terugkeer moet nu geen thema meer zijn. "Het gaat niet om sentimenten, het gaat erom dat je eind dit seizoen met de schaal in je handen staat. We moeten ons eerst richten op de voorronde van de Champions League en zodra de competitie gaat beginnen, dan moeten we er staan. Er is maar één doel: kampioen worden."