Groningen, Heerenveen en Utrecht mogen hopen: Voor mij is Nederland het beste
"Ik ken de clubs en het zijn mooie clubs"

Groningen, Heerenveen en Utrecht mogen hopen: "Voor mij is Nederland het beste"

03-07-2015 09:13
3

Deniz Türüc maakte donderdagavond zijn debuut in de Europa League. Met Go Ahead Eagles speelde hij met 1-1 gelijk tegen Ferencváros, waardoor er kansen op een stunt liggen. "Met alle respect, het is maar een Hongaarse ploeg. Er liggen zeker mogelijkheden", aldus Türüc na afloop.

Türüc hoopt er over een week nog bij te zijn als Go Ahead de return in Budapest speelt. "Ik denk dat ik er in de tweede ronde niet meer bij ben, maar ik hoop de terugwedstrijd wel mee te maken", aldus de middenvelder, die wordt begeerd door clubs uit binnen- en buitenland.

"Ik weet dat er wat dingetjes spelen, zowel in Nederland als het buitenland. En dat begint nu ook concreet te worden", zegt hij in gesprek met FOX Sports. Duidelijkheid is er nog niet. "Het is afwachten. Ik ken de clubs en het zijn mooie clubs. Voor mij is Nederland het beste, maar tegen een fantastische aanbieding uit het buitenland kun je geen nee zeggen. Mijn voorkeur gaat echter uit naar Nederland."

Onder meer FC Groningen, FC Utrecht en sc Heerenveen werden met Türuc in verband gebracht, daarnaast zou er belangstelling zijn uit Duitsland en Turkije. "Of Galatasaray één van de buitenlandse clubs is? Dat moet je even aan mijn zaakwaarnemer vragen, hij weet er meer van."