'Keeper voor topclub' reageert op Heerenveen-interesse: Grappig om te vernemen
Sluitpost wacht af

'Keeper voor topclub' reageert op Heerenveen-interesse: "Grappig om te vernemen"

03-07-2015 09:46
3

Hidde Jurjus kan na een uitstekend seizoen onder de lat bij De Graafschap mogelijk al een stap hogerop. De sluitpost staat volgens de geruchten in de belangstelling van sc Heerenveen, dat zich echter nog niet gemeld lijkt te hebben.

Jurjus laat namelijk weten dat hij niet op de hoogte is van de Friese interesse. "Bij Heerenveen vertrekt eerste keeper Nordfeldt. Grappig om dan te vernemen dat jouw naam ook voorbij komt als opvolger, maar ik weet nergens van", stelt hij in gesprek met Enja.

Het 21-jarige keeperstalent rekent dan ook nog niet op een vertrek uit Doetinchem, waar hij de hemel in werd geprezen. Zo was onder meer Johan Derksen lyrisch. "Ik zag een fantastische keeper bij De Graafschap, ik wist niet wat ik zag. Zoek je als topclub een keeper? Ga naar De Graafschap. Daar staat er één in het doel, riep de analist.

Jurjus was gevleid door die woorden. "Erg leuk. Ik was er die bewuste avond niet dus ging het me mis, maar ik kreeg die avond direct nadat het gezegd was van alle kanten berichtjes toegestuurd. Grappig dat je in een programma zelf voorbij komt waar je tot voor kort met je vader altijd nog naar keek", aldus de goalie, die afgelopen seizoen tot 27 optredens kwam.