Guidetti heeft in hoofd keuze gemaakt: Mooi hè, een fantastische club
"Ik moet geduldig zijn"

Guidetti heeft in hoofd keuze gemaakt: "Mooi hè, een fantastische club"

03-07-2015 10:07
3

John Guidetti had al veel te kiezen, maar na de Europese titel met Jong Zweden is het helemaal feest. De spits is inmiddels ook op de hoogte van de belangstelling.

Guidetti schermde vóór het succesvol verlopen eindtoernooi in Tsjechië al met interesse van Trabzonspor, Sporting Portugal en Olympique Marseille, maar inmiddels hebben ook clubs uit een hoger segment zich gemeld. Sevilla lijkt het meest concreet. "Dat zou leuk zijn. Sevilla is een fantastische club", reageert hij in gesprek met ABC.

De 23-jarige aanvaller is nu behalve Europees kampioen, ook transfervrij op te pikken, nadat zijn Manchester City-contract op 1 juli afliep. "Mooi, hè?", lacht Guidetti. "Ik heb vandaag een afspraak met mijn zaakwaarnemer om te praten over een transfer. Dan hoor ik ook of de geruchten rond Sevilla kloppen. Het zou een mooie stap zijn."

"Sevilla heeft gewoon een geweldige ploeg, ze zijn niet voor niets de Europa League-winnaar. Maar ik moet geduldig zijn. Het Spaanse voetbal spreekt me aan. We zullen zien wat er gebeurt", besluit Guidetti. In Sevilla moet hij de vertrokken Carlos Bacca (AC Milan) opvolgen.