Update: Vals alarm bij Feyenoord, 'vermiste' Kazim traint binnen
Spits laat zich niet zien

Update: Vals alarm bij Feyenoord, 'vermiste' Kazim traint binnen

03-07-2015 12:21
11

Feyenoord begon zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, mét Colin Kazim-Richards. De Turkse spits ontbreekt vrijdagochtend echter op Varkenoord.

De selectie van de Rotterdammers stond vrijdagochtend om 9:00 uur het veld voor een training. Kazim-Richards was echter in geen velden of wegen te bekennen. Dat zorgt voor nieuwe geruchten rond de spits, die mogelijk op weg is naar de uitgang in De Kuip.

Feyenoord lichtte eerder dit jaar de gratis optie in het huurcontract van Kazim, die vervolgens een meerjarig contract tekende. Het was de bedoeling dat hij volgend seizoen de strijd zou aanknopen met Dirk Kuyt, maar inmiddels steken steeds meer geruchten de kop op dat Feyenoord de optie alleen heeft gelicht om Kazim-Richards direct weer door te verkopen. Feyenoord zou in dat geval weer de transfermarkt op kunnen voor een nieuwe aanvaller.

Update 12:21: Kazim-Richards had vrijdagochtend een goede reden om niet samen met zijn ploeggenoten op het trainingsveld te verschijnen. De spits heeft last van zijn knie en trainde binnen, omdat nog niet duidelijk hoe ernstig de kwetsuur is. Een vertrek uit Rotterdam-Zuid lijkt dus nog niet in het vat te zetten.