Van Duinen met pijn in zijn hart weg: 'Dankbaar dat ik me hier mocht ontwikkelen'
'Tijd om ergens anders te kijken'

Van Duinen met pijn in zijn hart weg: 'Dankbaar dat ik me hier mocht ontwikkelen'

03-07-2015 17:43
2

ADO Den Haag nam vrijdagmiddag afscheid van Mike van Duinen, die zijn carrière in de 2. Bundesliga van nieuwe impulsen gaat voorzien. In Duitsland heeft hij voor vier jaar getekend bij Fortuna Düsseldorf.

"Met veel pijn in mijn hart ga ik ADO Den Haag verlaten. Het is de club uit mijn stad en ADO Den Haag zal ook altijd mijn club blijven. Ik heb hier geweldige jaren gehad en ben zeer dankbaar dat ik me bij deze club enorm heb mogen ontwikkelen", zegt de aanvaller op het digitale thuis van zijn oude club, waar hij de afgelopen vijf jaar speelde. In die periode was hij goed voor in totaal 27 competitieduels.

"Nu was alleen wel de tijd gekomen om ergens anders te gaan kijken en eens een andere ervaring op te doen", gaat hij verder. "Uiteraard zal ik nog vaak naar het Kyocera Stadion afreizen om naar de wedstrijden te komen kijken als supporter van deze prachtige club."

Hoeveel geld er gemoeid is met zijn transfer is nog niet bekend. In Den Haag was de aanvaller nog in het bezit van een eenjarig contract. Daarnaast vertrok ook clubtopscorer Michiel Kramer. Hij vond vrijdag onderdak bij Baniyas, een club uit Abu Dhabi.