Zwitsers willen Rotterdamse vleugelaanvaller: We horen het volgende week
Aanvaller op proef in Kralingen

Zwitsers willen Rotterdamse vleugelaanvaller: "We horen het volgende week"

03-07-2015 19:50

Excelsior dreigt Jordan Botaka kwijt te raken. Trainer Fons Groenendijk erkent tegenover Voetbal International dat de buitenspeler in de belangstelling staat van het Zwitserse FC Sion. Nigel Hasselbaink is op proef in Rotterdam. 

"Het klopt dat er belangstelling is voor hem (Botaka,red). Die interesse hebben ze kenbaar gemaakt bij ons, maar in hoeverre overeenstemming dichtbij komt is nu nog lastig aan te geven", verklaart Groenendijk.

"We hebben Jordan een week langer vakantie gegeven, dus we zullen het volgende week allemaal exact horen." Algemeen directeur Ferry de Haan heeft RTV Rijnmond verteld dat het eerste bod op Botaka is afgewezen

De 24-jarige Hasselbaink krijgt komende week de kans om zich te laten zien bij de Rotterdamse formatie. De aanvaller is transfervrij nu zijn contract bij Hamilton Academical (Schotland) niet is verlengd. Ook goalie Theo Timmermans - in het verleden actief voor onder meer FC Volendam - vecht voor een contract in Kralingen. "Ze krijgen van ons de kans zich van hun beste kant te laten zien", aldus Groenendijk.