PSV is wachten op twee targets beu: We schakelen door naar andere opties
"We moeten door"

PSV is wachten op twee targets beu: "We schakelen door naar andere opties"

04-07-2015 07:05
1

PSV blijft niet wachten op Gaston Pereiro en Maxime Lestienne. De Eindhovenaren willen op korte termijn antwoorden en die lijken zij niet te krijgen. De kampioen van Nederland schakelt dan ook door.

"De zaakwaarnemer van Pereiro is nu vijf dagen uit de lucht, omdat hij druk is met grote tv-deals. We hebben gezegd dat we ondertussen ook doorschakelen naar andere opties. Dat geldt inmiddels ook voor Lestienne. Alle papieren voor die transfer zijn opgestuurd naar Qatar, maar we kunnen niet blijven wachten. We moeten door", zegt technisch manager Marcel Brands in De Telegraaf.

Bij Pereiro is het wachten op groen licht uit Uruguay. Hij staat onder contract bij Nacional. Wat betreft Lestienne moet PSV nog een handtekening krijgen vanuit de oliestaat Qatar. De Belg staat op de loonlijst bij Al Arabi. Tot op heden zit er weinig beweging in de deals. Het ziet er dan ook naar uit dat PSV zich op korte termijn meldt voor AZ-speler Steven Berghuis, die de volgende op de lijst is. Pereiro moet volgens het Eindhovens Dagblad ongeveer vijf miljoen kosten, Lestienne zou als huurling met optie tot koop worden gehaald.