Feyenoord gaat spelers testen op fitheid na Wilkshire-foto: Persoonlijke info
"Ik heb hem donderdagavond nog gesproken"

Feyenoord gaat spelers testen op fitheid na Wilkshire-foto: "Persoonlijke info"

04-07-2015 07:40
4

Luke Wilkshire is misschien toch niet zo dik als aanvankelijk leek op een foto die uitlekte na de eerste training van Feyenoord. Daarop leek het alsof de back van de Rotterdammers de nodige kilo's was aangekomen.

Dit is volgens FC Rijnmond een reden voor Feyenoord om de spelers tijdens het trainingskamp in Oostenrijk te testen op fitheid. Desalniettemin is de 33-jarige Wilkshire waarschijnlijk gewoon op gewicht, zo bleek op het Charity Gala van Feyenoord. "Ik heb hem donderdagavond nog gesproken. Of de beste man is in vijf dagen tijd heel veel kilo's kwijtgeraakt of deze foto is bewerkt", stelt Feyenoord-watcher Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond.

Wedden

Meer odds

"Want toen ik hem sprak, zag hij er echt compleet anders uit dan op deze foto, waarop hij veel te zwaar oogt en waarop het lijkt alsof hij niet fit is teruggekeerd na de vakantie", vervolgt de journalist, die van de club te horen krijgt hoe de testresultaten voor fitheid uitvallen. "Al is het wel persoonlijke informatie. Als de resultaten positief zijn, dus als hij wel fit is, dan gaat Feyenoord dat volgende week vertellen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk."

 

Luke Wilkshire is zo te zien naar de kapper geweest en heeft vervolgens de muur bij de Febo compleet leeggetrokken.

Posted by Voetbalprimeur on maandag 29 juni 2015