'Ajax-leiding sprak met Spaanse club over transfer van Kishna'
Spanjaarden willen Kishna graag hebben

'Ajax-leiding sprak met Spaanse club over transfer van Kishna'

04-07-2015 09:52
17

De voorzitter van Real Sociedad, Jokin Aperribay, was onlangs in Amsterdam voor Ricardo Kishna. Met de clubleiding van Ajax sprak hij over een transfer van de aanvaller. Maar Kishna staat er vooralsnog terughoudend in.

Dit meldt El Mundo Deportivo zaterdagochtend. Volgens de krant voerde de president van de Spanjaarden serieuze onderhandelingen met Ajax over de transfer. Een overeenkomst met Ajax zou 'geen probleem' worden, maar Kishna is niet happig op een overstap naar Sociedad. Bij die club staat David Moyes, voormalig manager van Everton en Manchester United, aan het roer.

Het is al langere tijd rumoerig rondom Kishna, die nog een contract heeft tot medio 2016. Vooralsnog kwamen de speler en Ajax niet nader tot elkaar over een nieuw contract. Als Ajax geld aan Kishna wil verdienen, is een transfer een serieuze optie. Sociedad aast niet alleen op de Ajacied, maar ook op Galatasaray-speler Bruma. Hij is hetzelfde type als Kishna en als Bruma daadwerkelijk op huurbasis naar de Spanjaarden verkast, lijkt een transfer van Kishna niet meer noodzakelijk.