Twente legt 'buitenkansje' vast: Eerlijk, goede tips, geen extreem hoge eisen
"Ik doe zaken in heel Europa"

Twente legt 'buitenkansje' vast: "Eerlijk, goede tips, geen extreem hoge eisen"

04-07-2015 11:55
4

FC Twente toverde deze week Giorgos Katsikas uit de hoge hoed als nieuwste aanwinst. De keuze voor de Griekse verdediger van PAOK Saloniki was geen toeval.

Katsikas zit immers in de stal van zaakwaarnemer Paschalis Tountouris, die op goede voet staat met de Twente-leiding. In het verleden bracht hij Bernard Parker, Mustafa Yahaya, Nana Ntuli en B1-speler Antonis Stathopoulos onder in Enschede.

"Ik ken de mensen bij Twente en zij kennen mij goed. We hebben al jaren een uitstekende relatie met elkaar. Maar dat heb ik ook met Hoffenheim, Oostende of Olympiakos, om maar even wat clubs te noemen", legt Tountouris uit aan TC/Tubantia. "Ik doe zaken in heel Europa."

Aldo van der Laan (foto) bevestigt de goede banden met de invloedrijke makelaar. "Wij kennen deze mensen al langer. Ze zijn recht-door-zee, eerlijk, komen vaak met goede tips en hebben geen extreme eisen zoals veel andere zaakwaarnemers." De voorzitter noemt de komst van Katsikas 'een buitenkansje'. "Want iedereen weet dat we een lege portefeuille hebben."