'Chileense media overtuigd van Real-transfer; alleen handtekening ontbreekt nog'
Middenvelder zou voor vijf jaar gaan tekenen

'Chileense media overtuigd van Real-transfer; alleen handtekening ontbreekt nog'

04-07-2015 18:57
2

Arturo Vidal speelt komend seizoen voor Real Madrid. Dat melden Chileense media zaterdag. De middenvelder van Juventus zou een akkoord hebben bereikt met de Spaanse grootmacht over een vijfjarig contract. 

La Tercera schrijft dat achter de schermen aan een deal is gewerkt door Juventus en Real. Er ligt inmiddels een overeenkomst over een transfersom. Alleen de krabbel van de international zelf ontbreekt nog onder de verbintenis die voor hem klaarligt in Madrid. 

De 28-jarige Vidal wordt al geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Spanje of Engeland. Momenteel is de rechtspoot actief op de Copa América; daar staat zaterdagavond de eindstrijd tussen thuisland Chili en Argentinië op het programma. De oud-speler van Bayer Leverkusen kwam aan het begin van het toernooi in opspraak vanwege zijn betrokkenheid bij een zwaar auto-ongeluk. 

Volgens Britse media was dat incident voor Manchester United en Arsenal een reden om af te haken in de strijd om Vidal. Real Madrid is de lachende derde. Hoeveel de Spanjaarden gaan betalen voor de middenvelder, weet La Tercera niet. Eerder werd gesproken over een transfersom van ongeveer dertig miljoen euro.