Meevaller voor onfortuinlijke Strootman aan vooravond van nieuw seizoen
5 juli start voorbereiding van AS Roma

Meevaller voor onfortuinlijke Strootman aan vooravond van nieuw seizoen

04-07-2015 20:42
6

AS Roma begint zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en Kevin Strootman is van de partij. De linkspoot werd in januari geopereerd na een zware knieblessure. Zijn herstel ligt perfect op schema, zo meldt Voetbal International. 

Het Serie A-seizoen was in januari al voorbij voor de voormalig speler van PSV en FC Utrecht. Strootman raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en bij een operatie werd er bovendien kraakbeenletsel geconstateerd. Het was zelfs even de vraag of de Oranje-international überhaupt zou kunnen terugkeren op het hoogste niveau. 

Wedden

Meer odds

In maart 2014 liep de middenvelder namelijk ook al een zwaar kwetsuur op. Toen scheurde hij de kruisband van zijn linkerknie af. In november 2014 keerde hij terug bij de Romeinse topclub, maar niet veel later ging het dus weer compleet mis. 

In maart 2015 liet Strootman reeds weten dat hij met vertrouwen toeleefde naar het nieuwe seizoen. 'For the record, ik lig op schema om terug te zijn als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint', schreef hij op Twitter.