Komst van Kuyt deert Feyenoord-aanvaller niet: Niemand krijgt zijn plek cadeau
Eerste oefenduel eindigde in 3-0 zege

Komst van Kuyt deert Feyenoord-aanvaller niet: "Niemand krijgt zijn plek cadeau"

04-07-2015 20:58
1

Door de komst van Marko Vejinovic en Dirk Kuyt ontstaat er meer concurrentie binnen de selectie van Feyenoord. Dat vindt aanvaller Elvis Manu alleen maar goed, zo stelt hij op de website van de Rotterdamse club. 

"We hebben een nieuwe trainer, wat betekent dat iedereen zijn plek zal moeten veroveren", vertelde de vleugelspits na afloop van het oefenduel met SC Feyenoord (3-0 winst). "Er zit veel kwaliteit in de groep, niemand krijgt zijn plek cadeau. Wat mij betreft is dat alleen maar goed, dat houdt spelers scherp."

De oefenpot tegen de Feyenoord-amateurs beviel Manu - ondanks de hitte - goed. "Het was vandaag erg warm, al wil ik dat niet als excuus gebruiken. Daar moet je op de juiste wijze mee omgaan, bijvoorbeeld door te doseren en de krachten te verdelen. Het was lekker om weer een wedstrijd te spelen."

Bilal Basacikoglu, Annas Achahbar en Lex Immers waren in het eerste oefenduel onder trainer Giovanni van Bronckhorst trefzeker. De oefenpot duurde wegens de extreme hitte overigens maar tachtig minuten