AZ'er maandag gepresenteerd bij PSV; Oranje-internationals terug van vakantie
Andere aankopen laten nog op zich wachten

AZ'er maandag gepresenteerd bij PSV; Oranje-internationals terug van vakantie

04-07-2015 22:04
2

Simon Poulsen wordt komende week gepresenteerd bij PSV. De Deense linkspoot, die transfervrij overkomt, arriveert maandag voor zijn eerste training bij de landskampioen. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad zaterdag. Medio mei werd bekend dat de dertigjarige Poulsen (foto) zijn werkgever AZ zou verlaten voor een avontuur in Brabant. Bij PSV wordt de international de back-up van Jetro Willems. 

Wedden

Meer odds

Diverse internationals melden zich maandag ook op trainingscomplex De Herdgang. Onder meer Georginio Wijnaldum en Luciano Narsingh sluiten na een welverdiende vakantie weer aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu. 

Andres Guardado, Santiago Arias en Oscar Hiljemark ontbreken nog. Zij hadden in de afgelopen weken interlandverplichtingen en krijgen van PSV de gelegenheid om nog even bij te komen. 

Verwacht wordt dat de selectie van de Eindhovenaren nog de nodige mutaties zal ondergaan. Wijnaldum en Willems staan in de belangstelling van buitenlandse clubs, terwijl de eredivisionist zelf aast op een opvolger van Memphis Depay. Gáston Pereiro en Maxime Lestienne zijn in beeld als mogelijke nieuwe vleugelspitsen.