Vette domper voor Feyenoorder: hamstringblessure en géén trainingskamp
Woensdag oefenwedstrijd vs. SV Kematen

Vette domper voor Feyenoorder: hamstringblessure en géén trainingskamp

04-07-2015 22:19

Een domper voor Feyenoord-jongeling Stef Gronsveld. De negentienjarige verdediger stond zaterdag aan de aftrap in het oefenduel met amateurclub SC Feyenoord (3-0 winst), maar raakte na 25 minuten spelen geblesseerd aan zijn hamstring.

Het Algemeen Dagblad meldt nu dat het talent het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk aan zich voorbij moet laten gaan. Aanstaande maandag vertrekt de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst naar Seefeld om zich daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. 

Afgelopen jaar speelde Gronsveld voor Feyenoord onder 19. Hij is waarschijnlijk enkele weken zoet met zijn hamstringblessure. Feyenoord heeft er voor gekozen om geen vervanger mee te nemen naar Oostenrijk. 

Tijdens het trainingskamp staat er een oefenwedstrijd tegen SV Kematen op het programma voor de Rotterdamse club. Die ontmoeting wordt op woensdag afgewerkt. Het duel zal in het teken staan van de terugkeer van Dirk Kuyt, die waarschijnlijk zijn eerste speelminuten maakt sinds zijn rentree in De Kuip.