AZ-aankoop dreigt 'fantastische leermeester' al te verliezen: 'Mooi als hij blijft'
Drie goals in eerste oefenpot

AZ-aankoop dreigt 'fantastische leermeester' al te verliezen: 'Mooi als hij blijft'

05-07-2015 08:50
4

Vincent Janssen werd onlangs door AZ aangetrokken. De spits maakte indruk als aanvalsleider van Almere City FC en deed dat in zijn eerste oefenwedstrijd namens AZ ook. AZ won met 2-7 van het oord-Hollands Regioteam. De aanvaller hoopt dat hij nog langer kan blijven genieten van de aanwijzingen van Marco van Basten.

"Natuurlijk is het niet logisch om na één duel al conclusies te trekken, maar ik heb me in ieder geval van mijn beste kant laten zien. Ik ben hier uiteindelijk wel gekomen om in de basis te spelen en dit geeft heel veel zelfvertrouwen", laat Janssen, die tot drie keer toe het net wist te vinden, weten in De Telegraaf.

Inmiddels doen er geruchten de ronde dat Marco van Basten assistent-bondscoach wordt van Danny Blind. Janssen zit daar niet op te wachten. "Ik wil vooral mijn loopacties naar de goal toe verbeteren en denk dat Van Basten me daar heel goed bij kan helpen. Met hem heb ik een fantastische leermeester aan mijn zijde. Het zou mooi zijn als hij voorlopig bij deze club blijft."