Weinig gedoe bij transfer binnen Eredivisie: Het kwam inderdaad snel rond
"Of dat kwam doordat Heracles me er heel graag bij wilde hebben weet ik niet"

Weinig gedoe bij transfer binnen Eredivisie: "Het kwam inderdaad snel rond"

05-07-2015 11:57

Heracles Almelo won zaterdag de oefenwedstrijd tegen SVZW uit Wierden met 0-3. In dat duel speelde ook nieuwkomer Wout Droste een helft mee. Hij kwam over van SC Cambuur en tekende binnen no-time bij de Heraclieden.

"Het was inderdaad een transfer die snel rond kwam", zegt de back tegenover TwenteSport. "Of dat kwam doordat Heracles me er heel graag bij wilde hebben weet ik niet, dat zou je de clubleiding moeten vragen. Het was wel zo dat er meteen sprake was van veel vertrouwen. Daarnaast ben ik door de groep gelijk goed opgevangen. Dat zijn ook zaken die zeker meespelen om bij een club snel te kunnen wennen."

Heracles had tegen SVZW lange tijd moeite. Pas in de slotfase werd er driemaal gescoord. "Ik vond dat het best goed ging. Natuurlijk is het jammer dat het gedeelte waarin ik speelde werd afgesloten met een 0-0 stand. Voor ons is het zaak de voorbereiding optimaal te gebruiken en er straks te staan. Ik hoop zelf zoveel mogelijk te spelen. Daarnaast moeten we als groep zorgen dat we meer punten pakken dan vorig seizoen. Op die manier kunnen we dan zorgen dat we ons eerder veilig spelen", besluit Droste.