Ten Hag ziet prima ontwikkelingen bij Utrecht: Er gaat niets boven echte duels
Utrecht oefent dinsdag tegen Achilles'29

Ten Hag ziet prima ontwikkelingen bij Utrecht: "Er gaat niets boven echte duels"

05-07-2015 12:07
3

FC Utrecht won zaterdagavond met 8-0 van SV Zevenhoven. Erik ten Hag, de trainer van de Domstedelingen, was na afloop zeer tevreden. Al is hij blij dat hij aankomende week op trainingskamp een betaald voetbalcub treft.

"Ik heb wel weer een aantal goede aspecten gezien . Je ziet er elke wedstrijd weer verdere verbeteringen in komen. Het is goed om wedstrijden in de streek te spelen tijdens de eerste weken van de voorbereiding, al is het nu ook prettig dat we weten dat we dinsdag Achilles’29 treffen. Er gaat wat mij betreft niets boven échte wedstrijden", zegt hij op de clubsite.

"Dat vandaag Yassin (Ayoub, red.) en Gévero (Markiet, red.) speelminuten maakten, is goed", gaat Ten Hag, die ook zag dat FC Utrecht de afgelopen seizoenen met veel blessures kampte, verder. "Het is belangrijk om de voorbereiding blessurevrij door te komen. Dat er nu weer wat jongens zijn aangesloten, is fijn. Het is goed en gunstig dat ook Yassin en Gévero, in aanloop naar het trainingskamp en de meer serieuze wedstrijden, al speelminuten hebben gemaakt."